"Féltünk, mert meg akartak verni a szurkolóink" - az ETO-játékos döbbenetes vallomása

Feltöltve: 2016, április 11 - 18:47 Frissítve: 2016, április 11 - 21:02

Döbbenetes események zajlottak le szombaton a Sárvár-ETO NB III-as mérkőzésen. A vendégek szurkolói előzetesen megfenyegették a saját játékosaikat, majd a második félidő közepén a sorozatos rendbontások miatt 45 percre félbeszakadt a mérkőzés. Mindeközben a győri futballisták bezárkóztak az öltözőbe, tartva attól, hogy a huligánok oda is követik őket. Nagy Ádám, az ETO fiatal játékosa a csakfoci.hu-nak részletesen mesélt a szomorú eseményekről.

Mit éltetek át Sárváron?
- Megrázó és döbbenetes volt, amit át kellett élnünk. Szó szerint féltünk, hiszen azt éreztük, hogy meg akarnak verni a saját szurkolóink – mondta Nagy Ádám, az ETO játékosa.

Miért akartak megverni?
- Ez felfoghatatlan számomra. Gondolom, nem tudnak megbarátkozni azzal, hogy az ETO NB III-as és itt sem szerepelünk túl jól. Bárhogy is játszunk, ez a viselkedés nem megoldás semmire. Viszont az egész sárvári esetnek volt előzménye. Az egyik játékostársamat a meccs előtti napon megfenyegették, hogy amennyiben nem nyerünk Sárváron, elkapnak és megvernek minket.

Ezek után nem lehetett könnyű pályára lépni.
- Nem is volt könnyű, ráadásul az első bekapott gól után elkezdtek minket folyamatosan szidni, azt akarták, hogy vegyük le magunkról az ETO-mezt és takarodjunk el.

A 65. percben aztán elszabadult a pokol…
- Teljesen elszakadt náluk a cérna, mindent bedobáltak a pályára, robbantak a petárdák, a füstbombák. Pedig ekkor már a levegőben lógott a harmadik gólunk, amivel nyerhettünk volna. Bemenekültünk az öltözőbe, a vezetőség ránk zárta az ajtót, hogy a szurkolók ne tudjanak utánunk jönni. Ültünk egymással szemben és nem értettük, hogy mi történik. A szervezők hívták a szombathelyi rendőrséget, akik 45 perc után kiértek, de a balhézók nagy része akkor már nem volt ott. Remegő térdekkel befejeztük a meccset, majd rendőri kísérettel hagytuk el Sárvárt.

Korábban is megesett már, hogy rátok támadtak a szurkolóitok?
- Balatonfüreden a meccs után bejöttek „beszélgetni”. Dermedten álltunk, és nem értettük, hogy mit keresnek a szurkolók az öltözőnkben.

Nem először balhéztak a drukkereitek idén…
- Sajnos nem. Dorogon a hazai szurkolókkal és a biztonságiakkal verekedtek össze.

A vezetőség miért nem tiltja ki ezeket a rendbontókat?
- Azt nem tudom, de most már biztos lépnek valamit. Valószínű, hogy az MLSZ-től példás büntetést kapunk, attól félünk, nehogy pontlevonás legyen a vége.

Akkor szinte biztos, hogy búcsút mondhatnátok a feljutásnak.
- Erre gondolni sem akarunk. Az a tervünk, hogy az összes meccsünket megnyerjük és meglesz az NB II.

Utazz a magyar válogatott Eb-meccseire: belépő + tengerparti nyaralás » »

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON