Ittas vezetéssel bukott le a világ egyik legkeményebb védője

Feltöltve: 2015, február 25 - 07:58 Frissítve: 2015, február 25 - 08:01

Colin Hendry, a skót válogatott egykori csapatkapitánya, a korábbi pokróckemény védő bíróság elé kell, hogy álljon, miután ittas vezetésen kapták rajta hazájában. A pályán sikeres Hendry visszavonulása óta rendkívül szerencsétlen életet él.

A 49 éves, korábbi angol és skót bajnok játékost, aki hazája válogatottjának csapatkapitányi karszalagját is viselhette hosszabb időn keresztül, az angliai Lythamben kapták rajta a rendőrök szombaton hajnalban, amikor ittasan vezette Ford típusú személyautóját.

Pénzbüntetése mellett idézést is kapott a blackpooli bíróságra, ahol további büntetés várhat rá.

A jellegzetes fizimiskájú Colin Hendry 20 éven át riogatta a csatárokat az angol és a skót Premier League-ben, mindkét országban nyert 1-1 bajnoki címet (egyet a Blackburnnel, egyet a Rangersszel), a válogatott mezét pedig 51-szer húzhatta magára, részt vett az 1998-as világbajnokságon is.

2003-ban vonult vissza a játéktól, azóta viszont szomorúan alakult a sorsa. 2009-ben felesége hunyt el, mindössze 42 évesen, négy közös gyermeküket is itt hagyva, 2010-ben pedig kiderült, hogy teljesen csődbe ment az egykori sikeres futballista, az adóhivatal és az egyéb hitelezők felé mintegy 1 millió fontos tartozást állapítottak meg.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON