Újabb fordulat: Moniz mégis a Notts County edzője lehet

Feltöltve: 2015, április 7 - 09:40 Frissítve: 2015, április 7 - 09:40

Bár pár nappal ezelőtt a Notts County közleményben tudatta, hogy Ricardo Moniz családi okok miatt nem lesz a csapat menedzsere, most újabb fordulat állt be az ügyben, és a tréner kinevezését kedden be is jelentik - értesült a BBC Radio Nottingham.

A Ferencváros egykori mestere, Ricardo Moniz tárgyalásokat folytatott az angol harmadik vonalban szereplő Notts County együttesével a menedzseri posztról, és nagyvonalakban megszületett a megegyezés is, aztán mégsem került sor a papírok aláírására, mert a holland szakember családi okok miatt visszalépett. Erről a klub közleményben számolt be.

A BBC Radio Nottingham beszámolója szerint most újabb fordulat állt be az ügyben, nevezetesen az, hogy Moniz mégis megérkezik, és kinevezését kedden hivatalosan be is jelentik.

A Notts County jelenleg kiesőhelyen áll a League One-ban, hátránya viszont csak egy pont a bentmaradó helyekhez képest. A szakember feladata az lesz, hogy elérje a bentmaradást. Az együttesben egy magyar légiós is szerepel Bajner Bálint személyében.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON