Tapló módon viselkedett pornónézés közben a Chelsea sztárja

Feltöltve: 2015, augusztus 1 - 07:28 Frissítve: 2015, augusztus 1 - 13:35

Egy furcsa történet derült ki Diego Costáról, a Chelsea játékosáról, aki a meglehetősen udvariatlanul viselkedett egyik szomszédjával.

Diego Costa önéletrajzi könyvében derült ki az a furcsa történet, amely nem fest túl jó képet a brazil támadóról. A Chelsea támadója akkortájt még Spanyolországban futballozott, és gyakran tartott bulikat, amelyre népes vendégsereget hívott. A hangulat olyannyira felszabadult lett néha, hogy időnként pornófilmek nézésével múlatták az időt.

Egy alkalommal olyan hangerőre tették az egyik ilyen alkotást, hogy átjött egy idős, körülbelül 80 éves hölgy a szomszédból, aki arra kérte a társaságot, halkabban hallgassák a filmet. Mire a házigazda Costa visszakérdezett: – Mi a baj, nem szereti a szeretkezést?

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON