MU: Ennyit kell kihagynia a horrorsérülést szenvedett játékosnak

Feltöltve: 2015, szeptember 26 - 16:21 Frissítve: 2015, szeptember 26 - 16:21

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal a kettős lábtörést szenvedett játékosával, Luk Shaw-val kapcsolatban elmondta, a védőnek legalább fél évet kell majd kihagynia, így az Európa-bajnokságon történő részvétele is veszélybe került.

Mint ismeretes, a Manchester United balbekkje, Luk Shaw csapata PSV elleni Bajnokok Ligája mérkőzésén egy ütközést követően kettős lábtörést szenvedett, így hosszú kihagyás vár rá.

A súlyos sérüléssel kapcsolatban a klub menedzsere, Louis van Gaal elmondta, a játékosnak legalább fél évet ki kell hagynia, de örömre ad okot, hogy mentálisan nagyon jól kezeli a helyzetet.

- Minimum hat hónapot kell majd kihagynia, de előre nem lehet megjósolni, hogy milyen ütemben halad majd a rehabilitáció. Gyakran kitolódik ez az idő, és persze fizikálisan is össze kell majd magát szednie. Nem könnyű a helyzet, de Luke tudja, hogy hosszú út áll előtte. A legfontosabb, hogy nagyon eltökélt, és mentálisan nagyon erős - mondta el a tréner, Shaw pedig könnyen elképzelhető, hogy lemarad a jövő nyári Európa-bajnokságról.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON