Űrösszegért vinnék Messit Angliába - emeltek a téten

Feltöltve: 2015, december 29 - 08:28 Frissítve: 2015, december 29 - 08:41

Spanyolországi sajtóhírek szerint Lionel Messit már 400 ezer fontos heti fizetéssel csábítaná el a Manchester City a jövő nyáron Angliába. Évi 20 milliót kaphatna.

Lionel Messinek még két és fél évig szól a szerződése Barcelonában, de a Manchester City a jövő nyáron újra rástartolhat az argentin csillagra spanyol sajtóhírek szerint.

Az angol milliárdos klub kínai tőkeinjekcióval - 265 millió fontról szóltak a hírek annak kapcsán, hogy a China Media Group részesedést vásárolt a csapatból - turbózta fel eddig is mesés büdzséjét, amelynek egy részét a csapat keretének és világhírnevének növelésére fordítanának.

A Sport beszámolója szerint ebben lenne vezérfigura Messi, akinek képviselőivel az elmúlt napokban állítólag újra felvették a kapcsolatot az angolok, természetesen a klubelöljáró, Mansour sejk vezetésével.

Hetekkel ezelőtt még 14,75 millió fontos éves fizetési ajánlatról szóltak a hírek, mostanra viszont emeltek a téten a City-nél, és évi 20 milliót adnának a 28 éves, négyszeres Aranylabdásnak.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON