Foci Eb: Ma pár órán át újra jegyeket lehet venni

Feltöltve: 2016, május 4 - 10:05 Frissítve: 2016, május 4 - 10:06

Az UEFA ma délelőtt 10 órától korlátozott kilátást biztosító jegyeket dob piacra az Európa-bajnokságra.

SPORTIMÁDÓK: Az utazó szurkolói klub! Csatlakozz hozzánk itt! » »

Az Európa-bajnokság jegyei iránt továbbra is óriási az érdeklődés, ezért az UEFA mindent megtesz annak érdekében, hogy belépőhöz jussanak azok is, akik eddig nem tudtak jegyet vásárolni a kiválasztott mérkőzésekre - írja a magyar szövetség honlapja.

Szerdán 10.00 órától korlátozott kilátással rendelkező helyekre kínál belépőket hivatalos jegyértékesítő csatornáján az UEFA, ami azt jelenti, hogy a stadionok azon részére lehet belépőket vásárolni, amelyekről - jellemzően stadion valamely szerkezeti elemének vagy egy kamerának a részleges takarása miatt - nem tökéletes a kilátás a pályára, de a szurkolók még közel teljes élményt kaphatnak onnan nézve a mérkőzéseket.

A korlátozott kilátású jegyek 25 százalékos kedvezménnyel kerülnek piacra, és szerdán 10.00 órától lehet őket megvásárolni. Ezeket a belépőket azonnali megvásárlással lehet megváltani, vagyis azoké lesz a jegy, akik először lefoglalják, így érdemes minél előbb cselekedni, ha valaki érdeklődik az akció iránt. A megvásárolható jegyek 9.00 órakor jelentek meg, és 9.45-től lehet beállni az oldalon létrehozott virtuális sorba az érdeklődőknek. Az UEFA felhívja a figyelmet, hogy elképzelhető: a belépők gyorsan elfogynak majd.

Várhatóan mind a négy árkategóriában lehet jegyeket váltani a mérkőzésekre, a vásárláshoz VISA és MasterCard hitelkártyákra van szükség.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON