Ezeket kell tudnod, ha Eb-meccsre mész - 8 fontos kérdés és válasz

Feltöltve: 2016, május 17 - 11:04 Frissítve: 2016, május 17 - 14:43

Lehet-e fotózni a stadionokban? Szükséges-e személyi igazolvány a stadionokba való belépéshez? Ingyenes-e az orvosi ellátás? Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülnek fel azon szurkolókban, akik a helyszínen, Bordeauxban, Marseilleiben és Lyonban szorítanak majd a magyar válogatottért. Íme, a válaszok.

Ott leszel az Eb magyar meccsein? Itt vannak a legolcsóbb szállások! » »

A sportimadok.hu összeszedte a legfontosabb kérdéseket és válaszokat azoknak a drukkereknek, akik a helyszínen szurkolnak majd a magyar válogatottnak.

Milyen nyelveken lesznek a stadionban az információs táblák?
Két nyelven: angolul és franciául.

A belépéshez szükséges személyi igazolvány?
A stadion belépési rendszerét az UEFA EURO 2016 és más alkalmazható törvény szabályozza. Csak az arra jogos jegytulajdonosok léphetnek be a stadionba, kérésre érvényes fotós igazolványt (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány) kötelező felmutatni.

Fotózhatok, illetve kamerázhatok a stadion területén vagy engedélyt kell hozzá vásárolni?
Magáncélú használaton kívül senki nem készíthet felvételeket és nem közvetíthet hang- vagy képanyagot, továbbá nem közölhet meccs adatokat (eredmények, statisztikák, információk, stb.). Szigorúan tilos interneten, rádión, televízión vagy bármilyen médián hangot, képet, felvételt, leírást vagy statisztikát közölni, sem részekben, sem egészben vagy asszisztálni ilyen tevékenységekhez.

További fontos kérdések és válaszok, valamint szurkolói magatartási kódex ITT.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON