Szabadlistára tette klubja a védőt a Cavani-affér miatt

Feltöltve: 2015, június 28 - 06:58 Frissítve: 2015, június 28 - 07:11

A Copa Américán botrányosan viselkedő Gonzalo Jarát szabadlistára tette a Mainz, miután a védő negatív fényt vet a klubra.

Nagy port vert fel a Copa Américán a Chile-Uruguay negyeddöntő, amelyen Gonzalo Jara meglehetősen ízléstelenül provokálta Edinson Cavanit.

Bár a PSG uruguayi csatára nem ült fel mindennek, mégis a kiállítás sorsára jutott, ráadásul Uruguay kis is kapott, ki is esett. Az esetnek komoly nemzetközi visszhangja támadt, amely Németországba is elért, Jara német klubja pedig reagált: szabadlistára tette a Mainz a botrányosan viselkedő hátvédet.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON