Cáfolat Dzsudzsák-ügyben: Távol állnak a megegyezéstől

Feltöltve: 2015, július 28 - 09:18 Frissítve: 2015, július 28 - 11:43

A Bild hétfő esti cikkében megcáfolta azokat a magyar sajtóhíreket, amelyek szerint közel állnak a felek a megegyezéshez Dzsudzsák Balázs ügyében. A német lap úgy tudja, közel sincs küszöbön a magyar válogatott szélső Moszkvából Berlinbe történő átigazolása, mivel a klubok az árban nem igazán tudnak megegyezni, jelenleg 2 millió euró a különbség az elképzelések között.

A Bild hétfőn este számolt be arról, hogy egy magyar lapinformációval ellentétben még nem beszélhetünk küszöbön álló egyezségről Dzsudzsák Balázs ügyében.

A német lap azt írja, hogy a magyar válogatott szélső átigazolási díja okozza a problémát a Dinamo Moszkva és a Hertha között: jelenleg mintegy 2 millió euró a különbség az elképzelések között.

Mint ismeretes, a Dárdai Pál irányította Hertha hosszabb ideje érdeklődik a nemzeti csapat kapitánya iránt, de a jelek szerint tovább kell várni arra, hogy pont kerülhessen Dzsudzsák átigazolási történetének végére.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON