Kicker: Dzsudzsák a fizetéséből, a Hertha az elveiből nem enged

Feltöltve: 2015, július 30 - 10:40 Frissítve: 2015, július 30 - 11:55

Nem várható egyelőre áttörés Dzsudzsák Balázs és a Hertha ügyében, mert a klub és a játékos elképzelései között igen nagy az eltérés a fizetését illetően - írja a Kicker. A berliniek megmakacsolták magukat a lap szerint és az esetleges piaci riválisokról szóló hírek miatt sem változtatnak tárgyalási elveiken - szerintük más csapatoknál sincs megállapodás közeli helyzet Dzsudzsák kapcsán.

A Kicker cikke szerint továbbra is messze állnak a megegyezéstől Dzsudzsák Balázs ügyében a felek.

A lap úgy tudja, hogy a két klub talán még dűlőre juthatna az átigazolási díj tekintetében, de a játékos fizetési igényei miatt aligha lesz áttörés az átigazolási sztoriban, meglehetősen nagyok jelenleg az elképzelések közötti különbségek.

A lap azt írja, hogy a Herthát a különböző riválisok és pletykák (lásd az Inter vagy a törökök állítólagos érdeklődését) sem "hatják meg", a berliniek nem hajlandóak változtatni a tárgyalási elveiken, nem akarnak engedni, már csak azért sem, mert sehol máshol nincs szerintük megállapodás közeli helyzet Dzsudzsák és az egyéb kérők között.

A Kicker szerint a brazil Ronny esetleges távozása (a Lokomotiv Moszkva és a dubai Al Wahda is érdeklődik iránta) lendíthetne egyet esetleg a helyzeten, a bérkeret a magasabb fizetési kategóriába tartozó középpályás eligazolásával Dzsudzsák-kompatibilissé válhatna.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON