Dárdai álma 8 millió euróról és egy 22 éves átokról szól

Feltöltve: 2015, október 27 - 11:36 Frissítve: 2015, október 27 - 11:37

Dárdai Pál vezetésével a magyar edző nagy álmát készül megvalósítani a Hertha a Német Kupában, ennek első lépését kedden este teheti meg. Nem mellesleg az álom beteljesülése minimálisan egy mintegy 8 millió eurós bevétellel is kecsegtetne...

A B.Z. Berlin cikke a kedden este, 19 órától megrendezésre kerülő FSV Frankfurt – Hertha Német Kupa-meccset vezeti fel, így került terítékre Dárdai Pál álma.

- Szeretnék a berlini Olympiastadionban részt venni a kupadöntőn – és nem nézőként! – idézi a magyar szakembert a lap, hozzátéve, hogy ehhez rögtön túl kellene majd szárnyalnia az elmúlt három év produkcióját csapatával, amikor a Hertha rögtön az első körben búcsúzott a sorozattól. Amelyben – hiába rendezik meg a finálét 1985 óta rendszeresen Berlinben – 1993 óta nem játszott döntőt a gárda.

- Tovább kell jutnunk Frankfurtban, mindegy, hogy hogyan. Még a 11-eseket is gyakoroltuk edzésen – tette hozzá Dárdai, akit a jelentősebb anyagi lehetőségek is motiválhatnak csapatával a cikk szerint.

Az esti továbbjutással együtt 1 millió eurót már be is kaszálhatna a Hertha, a következő körben újabb 1-et, majd az elődöntőbe jutásért kettőt. Ha összejönne a döntő, legalább 2,5 millió euró ütné a vesztes csapat markát is, a győztesét pedig 3,5 millió. Emellé jönnének a lehetséges jegybevételek, azaz a 8 millió euró biztosan garantálható lenne egy jó kupaszerepléssel, ami a nem a leggazdagabb Bundesliga-csapatok közé tartozó Herhánál azért igencsak jól jönne – teszi hozzá a lap.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON