Megdöbbentő: Huszti csapattársa rákkal küzd - így is játszani akar

Feltöltve: 2016, május 19 - 14:48 Frissítve: 2016, május 20 - 09:08

Marco Russ, az Eintracht Frankfurt játékosa pozitív doppingtesztet produkált, azonban nem illegális szerek használata miatt, a további vizsgálatok ugyanis kimutatták, ennél sokkal nagyobb a baj.

Nyerj VVIP belépőt a foci válogatott búcsúkoncertjére! » »

Az Eintracht Frankfurtot szerdán tájékoztatta a NADA, a német doppingellenes ügynökség, hogy Marco Russ pozitív tesztet produkált, túl magas növekedési hormon (HCG) szintet mutatott ki a szervezetében a vizsgálat, amit gyanújuk szerint betegség okoz. Csütörtökre pedig beigazolódott a félelem: a frankfurti klub tájékoztatása szerint további vizsgálatok is ezt támasztják alá, a futballistánál tumort állapítottak meg.

Az Eintracht saját nevelésű játékosának számító Russ egy kétéves kitérőt leszámítva egész eddigi pályafutását jelenlegi csapatánál töltötte, a futballista elszántságát pedig jelzi, hogy a tragikus diagnózis ellenére mindenképp ott akar lenni a pályán a Nürnberg elleni, mai osztályozón.

Huszti Szabolcs klubja 20 óra 30 perctől lép pályára Stieber Zoltán csapata ellen.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON