Stiebert törölték a szavazásból - túl sokan voksoltak rá

Feltöltve: 2016, június 1 - 09:00 Frissítve: 2016, június 3 - 10:00

Az FC Nürnbergnél arra voltak kíváncsiak, ki nyújtotta a legjobb teljesítményt idén a csapatban. A voksolást Stieber Zoltán fölényesen vezette, de törölték őt a szavazásból.

A feljutást osztályozón elbukó klubnál szurkolói szavazásban keresték a szezon legjobbját. Mint ismert, Stieber Zoltán kölcsönben a Nürnbergnél töltötte a tavaszt.

Kedd délelőttig toronymagasan vezetett a magyar szélső, 70%-kal állt az élen, a második legjobb játékosnak 7%-nyi voksa volt. Délutánra aztán eltűnt Stieber neve a szavazásból: törölték őt ugyanis. A klubnál rájöttek, hogy egy trolltámadás eredményeként ugrott meg a magyar játékos voksainak száma. A Hamburgnál ugyanis az egyik szurkolói csoport - amelynek nagy kedvence a magyar válogatott szélső - fejébe vette, hogy megnyereti Stieberrel a szavazást. A tervük nem jött létre, mindenesetre nem maradt visszhang nélkül.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON