Moniz: "Sokkolt a menesztésem"

Feltöltve: 2014, szeptember 26 - 12:33 Frissítve: 2014, szeptember 27 - 09:33

Ricardo Monizt sokkhatásként érte, hogy mindössze hét bajnoki után felállították az 1860 München kispadjáról. A tréner utalt arra is, hogy Gerhard Poschner sportigazgató nem csak azzal akart foglalkozni, ami az ő dolga lett volna.

A Sandhausen ellen elszenvedett vereséget követően menesztette az 1860 München vezetése a nyáron kinevezett Ricardo Monizt. A Ferencváros egykori mestere a tz.de oldalon beszélt érzéseiről.

– Sokkhatásként ért a kirúgásom, és ez az érzés azzal sem változott meg, hogy azóta már eltelt egy nap. Egyáltalán nem számítottam arra, hogy menesztenek, mégpedig azért, mert a lelkiismeretem tiszta, én mindig mindent beleadtam. Én folyamatokban gondolkodom, de a futballban néha igen gyorsan történnek a dolgok. Bár eddig kevés pontot szereztünk, biztos vagyok benne, hogyha hagytak volna dolgozni, ha felépültek volna a sérültek és az újak beépültek volna az együttesbe, elkaptuk volna a fonalat. Egyelőre nem akarok másik kispadra leülni, fel kell dolgoznom a történteket. Hazamegyek Hollandiába és jó sok meccset nézek majd meg – fogalmazott.

Moniznak azt is felvetették, igaz-e, hogy Gerhard Poschner sportigazgató bele akart rendszeresen szólni az összeállításba. A tréner erre annyit mondott, hogy rengeteget vitatkoztak ilyesmin, és bár a végső döntéseket ő hozta meg, az igaz, hogy ilyesmivel pályája során még nem találkozott.

Akciós férfi futócipők széles választékban - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON