Lemondott a FIFA egyik vezetője

Feltöltve: 2016, május 15 - 06:53 Frissítve: 2016, május 15 - 07:11

Lemondott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) könyvvizsgáló és ellenőrző bizottságának vezetője, Domenico Scala, aki lépésével az elnök Gianni Infantino tanácsadó testületének megnövelt jogkörei ellen tiltakozik.

Ott leszel az Eb magyar meccsein? Itt vannak a legolcsóbb szállások! » »

Scala a pénteki kongresszus után mondott le, miután azon a tagok további jogköröket szavaztak meg a végrehajtó bizottságot felváltó tanácsnak. Scala 2012 óta volt a FIFA tagja.

- Megdöbbentett ez a döntés, mert aláaknázza a FIFA irányításának központi tartóoszlopát, s elpusztítja a reformok értékes eredményeit – nyilatkozta Scala a lemondása után.

Infantino megvédte a döntést. Az új elnök fizetése egyébként nagy kérdés, egyelőre nem tudni, mekkora lesz, de az elnök elmondta, hogy nem a fizetésért akart elnök lenni. (Fotó: scmp.com)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON