Vidalnak ugrott a jogsi, de nem csukják le

Feltöltve: 2015, július 9 - 06:28 Frissítve: 2015, július 9 - 06:41

Arturo Vidal megúszta a letöltendő börtönbüntetést, mint ismert, a középpályás ittasan volt közúti baleset részese, ezért kellett a hatóságokkal szembe néznie.

Arturo Vidal a hazai győzelemmel végződött chilei Copa América alatt volt részese ittasan közlekedési balesetnek, ezért idézték be a bíróságra. A Juventus sztárjának ügyvédje el tudta érni az ügyészekkel, hogy ne kérjenek letöltendő börtönbüntetést védencére.

Vidalnak cserébe ugyanakkor bűnhődnie kell, elvesztette két esztendőre a jogosítványát is, és motivációs előadásokat kell majd tartania elítélteknek. Vidal nyilvánosságra nem hozott, de feltehetően komoly összeget fizetett a balesetben megsérült másik autót vezető sofőrnek, és bocsánatot kért attól a rendőrtől is, akit a helyszínelés folyamán megsértett.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON