Balotelli újabb balhéja: Elvették a jogsiját

Feltöltve: 2015, szeptember 8 - 07:28 Frissítve: 2015, szeptember 8 - 07:41

Mario Balotelli alig néhány héttel hazatérést követően máris hallatott magáról: a balhés Milan-támadó jogosítványát gyorshajtás miatt vették el. Ez már a sokadik közlekedési kihágása volt.

Mint ismeretes, a Milan - miután kölcsönvette a Liverpooltól a korábban már a klubnál megfordult Mario Balotellit - komoly szabályokat fektetett le a labdarúgóval kötött szerződésben. A balhés csatárnak többek között a dohányzásról is le kell mondania, csak mértékkel fogyaszthat alkoholt és a közösségi médiában is óvatosnak kell lennie.

Az olasz csatárnak emellett le kell mondania az általa igencsak kedvelt éjszakai életről is, az edzésekre pedig szigorúan, időben kell megérkeznie.

Nos, állítólag a támadó máris tett róla, a hogy a klub szigorú vezetőinek főjön a feje: a Giornale di Brescia nevű lap beszámolója szerint Balotelli jogosítványát bevonták, miután jelentős gyorshajtáson kapták.

A lap úgy tudja, hogy a játékos a múlt héten, bresciai otthonához közel a megengedett 50 kilométer/óra helyett 90-nel hajtott a Lamborghinije volánja mögött, amit rögzített is egy kamera.

- Sajnálom, nem vettem észre a táblát – mondta a cikk szerint Balotelli az esetről a rendőrségnek.

A nehéz természetű focista nem először került hasonló zűrbe a közutakon: 2011 nyarán gyorshajtáson érték Milánóban, a csatár ekkor már összesen már 11 ezer eurónyi bírságnál járt, többnyire tilosban parkolt.

2015 januárjában aztán 10 ezer euró megfizetésére kötelezték hazájában. Az olasz válogatott labdarúgó bűne akkor az volt, hogy 2012-ben és 2013-ban összesen 18 közlekedési bírságot mulasztott el befizetni.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON