Tragédia: Belehalt az ollózásba a 10 éves focista

Feltöltve: 2016, március 19 - 08:28 Frissítve: 2016, március 19 - 08:41

Elhunyt az a tízéves kisfiú az olaszországi Cagliariban, aki ollózni akart egy műfüves pályán tartott edzést követően, de eközben beütötte a fejét, és sajnos belehalt a sérülésébe.

A mindössze 10 éves Luca Pusceddu a Szent Ferenc fociakadémián tanult Cagliariban, itt érte a tragikus baleset, amikor csapata edzését követően, egy ollózó mozdulat közben hanyatt esett, és olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy hiába szállították gyorsan kórházba, nem tudták már megmenteni az életét.

Temetését csütörtökön tartották Szardínia fővárosában, a több száz jelenlévő fehér luftballonokat engedett fel az égbe, a kisfiú ugyancsak fehér koporsója mellől.
A gyászszertartáson Luigi Riva, a Cagliari egykori játékosa, Európa-bajnok és világbajnoki ezüstérmes klasszis is megjelent.

- Ennek nem lett volna szabad megtörténnie, szörnyű tragédia. Gyermekek ültek a temetésen, leírhatatlanul rettenetes ez az egész. Láttam a szülők arcát, hatalmas szívfájdalom mindenki számára, ami történt. Mondtam nekik, hogy próbáljanak meg erősnek maradni, de mondani könnyebb, mint megtenni, hiszen ott feküdt a fiuk a fehér koporsóban... – mondta Riva.

A Cagliari közleményben jeleze, hogy a csapat következő győzelmét a kis Lucának ajánlja majd.

Nyugodjék békében.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON