Eltűntetik az egyik legócskább stadiont Olaszországban

Feltöltve: 2016, április 8 - 07:30 Frissítve: 2016, április 8 - 07:41

A város önkormányzatának döntése értelmében az olasz másodosztályban szereplő Cagliari együttese 2020-ra új stadiont kaphat.

Akció: Csoportos utazás az Eb-re, belépővel és tengerparti nyaralással

Megszavazta a város önkormányzata a Cagliari csapatának stadionépítő projektjét, így az olasz másodosztályban szereplő együttes új létesítményt kaphat.

Az új arénát 55 millió euróból építhetik meg, amely 21 ezer szurkoló befogadására lehet majd alkalmas, és a tervek szerint 2020-ra készülhet el.

A Cagliari stadionhelyzete az utóbbi években igencsak kalandos volt. A szárdok arénája olyannyira elavulttá vált, hogy Massimo Cellino elnöksége alatt az együttesnek az északi Triesztben kellett játszania a hazai meccseit. A gárda azóta visszaköltözhetett a saját otthonába, miután a futópályák helyére mobillelátókat telepítettek.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON