Olaszország: "Balogh Norbert? Európa legjobb középcsatára lesz!”

Feltöltve: 2016, május 10 - 09:58 Frissítve: 2016, május 10 - 11:20

Nagyon komoly dicséretet kapott klubja elnökétől Balogh Norbert, a Serie A-ban szereplő Palermo magyar támadója. A hangzatos nyilatkozatairól (és rendkívül edző-fogyasztásáról), is ismert klubvezető, Maurizio Zamparini azt mondta, hogy szerinte a 20 éves támadó hamarosan Európa legjobbja lehet posztján. A klubvezér nem először és aligha utoljára állt ki a nyilvánosság elé Balogh tehetségét dicsérve, vagy épp a légiós védelmében.

Ott leszel az Eb magyar meccsein? Itt vannak a legolcsóbb szállások! » »

Már Balogh Norbert januári, mintegy 2,2 millió eurós leigazolása is elsősorban a palermói klubelnök, Maurizio Zamparini "projektje" volt, és a klubvezér azóta is rendszeresen dicséri a fiatal magyar támadót, sőt, nekiment már a sajtónak, és több, azóta már a klubnál nem is dolgozó edzőnek amiatt, hogy keveset játszatta a csatárt.

Zamparini most újra hallatta a hangját Balogh-ügyben, méghozzá egy rádió-interjúban, a "Radio Kiss Kiss" nevű adónak beszélt a tabella 17. helyén álló Palermo első embere.

- Hogy ki a legnagyobb ígéret a Palermóban? Ez nem is kérdéses: Balogh Norbert! Még csak 20 éves, de hamarosan ő lesz majd Európa legjobb középcsatára – fogalmazott megint igen merészen Zamparini.

A jelek szerint tehát Zamparini rendkívüli módon ragaszkodik Balogh szerepeltetéséhez, amely eddig összesen 4 mérkőzésen, összesen 49 perc erejéig valósult meg a Serie A-ban.

Íme, néhány példa az elnök ehhez kapcsolódó megnyilvánulásaiból és akcióiból:

Január 29. - Palermo: "A magyar nagy ígéret, ti újságírók f***hoz sem értetek"
Február 2. - Beszólt a Palermo elnöke: "Azt vártam, hogy Balogh lép pályára"
Február 27. - Ismét kifakadt Balogh mellőzése miatt az elnök
Április 13. - Balogh padoztatása miatt rúgták ki a Palermo edzőjét

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON