Ennél jobban nem dolgozhat össze két edző - videó!

Feltöltve: 2014, október 28 - 11:15 Frissítve: 2014, október 28 - 11:20

A nemzetközi futballoldalakon megtalálták az ideális másodedzőket Germán Burgos és Nicolo Frustalupi személyében. A spanyol Atlético Madrid és az olasz Inter trénerei tökéletesen követik azt, amit a vezetőedző tesz.

Diego Simeonét és Walter Mazzarit szinte árnyékként követik segítőik, olyan hatékonyan mozognak együtt, mint egy kisebb szinkronúszó csapat. Természetesen a jelenetek előkerülését követően számos helyen felbukkant egy videó 2012-ből, ahol Pep Guardiola és akkori segítője, az azóta időközben elhunyt Tito Vilanova is tökéletes összhangban dolgozik együtt, amely egyértelműen a legjobban sikerült alkotás ezen a téren.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON