Suárez kibékülne a megharapott olasz áldozatával

Feltöltve: 2014, november 22 - 12:41 Frissítve: 2014, november 22 - 12:41

Olasz lapértesülések szerint a játékosok ügynökei egy mezcserével egybekötött találkozó keretén belül tennének pontot a felek között, a nyári brazíliai világbajnokságon történt kínos incidensre. Mint ismert, Suárez az olaszok elleni csoportmeccsen megharapta Chiellinit, amiért a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 4 hónapos eltiltással sújtotta.

A 2014-es brazíliai világbajnokság egyik legemlékezetesebb momentuma volt, amikor az Olaszország-Uruguay csoportmérkőzésen a dél-amerikaiak támadója, Luis Suárez érthetetlen módon vállon harapta az olaszok védőjét, Giorgio Chiellinit. Az eset a találkozón büntetlenül maradt, a FIFA azonban utólag komoly büntetéssel sújtotta az uruguayi játékost, így az időközben a Barcelonához igazoló támadó csak október 24-én léphetett először pályára új csapatában.

Az ügy végére most egy békítő találkozón tennének pontot, Suárez ügynöke ugyanis felkereste az olasz játékos menedzserét, hogy egy mezcsere keretében végleg lezárják a történteket.

A hírek szerint ezt az olasz játékos is támogatja, aki már korábban kifejtette, megbocsátott ellenfelének, valamint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség is üdvözölte a kezdeményezést, így várhatóan hamarosan végleg lezárul a harapós történet.

Nézz szét a csakfoci.hu webáruházában! Több mint 20.000 termék!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON