Újra igazolhat a Barcelona

Feltöltve: 2016, január 1 - 17:43 Frissítve: 2016, január 1 - 18:09

Beköszöntött 2016, és ez a nemzetközi futballvilágban azt is jelenti, hogy a Barcelona számára ismét nyitva áll az átigazolási piac.

A FIFA 2014. április másodikán zárta ki első fokon a Barcelonát az átigazolásokból, amely aztán fellebbezett, ez pedig halasztó hatállyal bírt – így tudott a Barca igazolni 2014 nyarán. A katalánok – csakúgy, mint a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) – megsértették a nemzetközi átigazolásokra vonatkozó szabályokat több, 18 év alatti futballista szerződtetésénél

A szankciók hátterében az állt, hogy a FIFA hivatalos átigazolási rendszerében (TMS) tapasztalt visszásságok miatt a szervezet fegyelmi bizottsága vizsgálatot indított a spanyol szövetség és a Barcelona ellen. A vizsgálat során külföldi, fiatalkorú játékosok átigazolásait és átigazolási regisztrációit nézték át a 2009 és 2013 közti időszakban.

A szankció éjfélkor járt le, tehát mától másfél év után újra lehetősége van a Barcelonának új játékosok leigazolására.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON