Zidane: "Puskás oldalakat írt a Real Madrid történelemkönyvébe"

Feltöltve: 2016, március 31 - 21:40 Frissítve: 2016, április 4 - 08:45

Puskás Ferenc nyerte a goal.com által indított "Legendák vb-je" elnevezésű internetes szavazást, miután a döntőben nagy fölénnyel győzte le Cristiano Ronaldót. A portál ennek kapcsán felidézte a Real Madrid vezetőedzőjének, Zinedine Zidane-nak egy korábbi nyilatkozatát, amelyben komoly tisztelettel adózik Puskás nagysága előtt, és egy olyan legendának tartja, aki oldalakat írt a klub történelmébe.

Akció: Csoportos utazás az Eb-re, belépővel és tengerparti nyaralással

Mint arról beszámoltunk, Puskás Ferenc nyerte a goal.com által indított, "Legendák vb-je" elnevezésű internetes szavazást, a döntőben a portugál Cristiano Ronaldót nagy fölénnyel legyőzve (69% - 31%). A hazai internetes közösség által végig nagyszerűen támogatott korszakos magyar zseni Marco Van Bastent, Diego Maradonát és Zinedine Zidane-t is elbúcsúztatta a játékos versengés során, majd a szavazók a fináléban esélyt sem adtak a négy között Lionel Messit legyőző Real-csillagnak, Puskás több mint 133 ezer szavazatával szemben CR "csak" mintegy 61 ezer voksot kapott.

A portál a szavazás kapcsán felidézte a Real Madrid jelenlegi vezetőedzőjének, Zinedine Zidane-nak egy korábbi nyilatkozatát, amelyben tisztelettel beszélt a magyar legendáról.

- Puskás helye mindig is a Real Madridnál lesz. Annak ellenére, hogy nem volt alkalmam megismerni őt, a képeken keresztül szerencsére felidézhetem őt, akárcsak Di Stefanót. Ők olyan legendák, akik oldalakat írtak a Real Madrid történelemkönyvébe. A klubnál mindig is a legjobb labdarúgók játszottak, akik egytől egyig tiszteletet érdemelnek - fogalmazott.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON