A Sport1 tarolt az El Clásicóval

Feltöltve: 2016, április 4 - 18:41 Frissítve: 2016, április 4 - 18:41

A 18-49 éves férfiak körében a Sport1 volt a legnézettebb csatorna szombaton a Barcelona és a Real Madrid csúcsrangadója, az El Clásico alatt.

Szombaton este szoros csatát vívott egymással a Barcelona és a Real Madrid (2–1 lett a vége a vendég Real Madridnak). A Nielsen Közönségmérés adatai alapján a Sport1-en közvetített mérkőzés (20:27-22:23) tartós nézőszáma több mint 450 ezer volt, a sportcsatorna a fogyasztói szempontból legfontosabb 18-49 éves férfiak körében 17,1 százalékos közönségarányt ért el, amivel a Sport1 a célcsoportban - a nagy kereskedelmi televíziókat is megelőzve - a legnézettebb csatorna volt az adott idősávban Magyarországon. Az El Clásicóra, beleértve a felvezetőműsort és az elemzést is (19:15-23:00) összesen közel 900 ezren voltak kíváncsiak.

Bár a 31. forduló előtt nagy volt a különbség a két ősi rivális között, a Real Madrid győzelmével hét pontra megközelítette a listavezető Barcelonát, és továbbra is csak egy pont a hátránya második Atlético Madriddal szemben. Nem dőlt még el tehát a spanyol bajnokság.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON