Megyeri klubot vált - sírós képpel búcsúzott az Olympiakosztól

Feltöltve: 2015, május 5 - 13:27 Frissítve: 2015, május 5 - 13:28

Immár biztosra vehetjük, hogy Megyeri Balázs nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését, és távozik az Olympiakosz csapatától. Minderről a labdarúgó Instagram-oldala árulkodik.

Az Olympiakosz kapusa, Megyeri Balázs egy olyan képet töltött fel Instagram-oldalára, amelyen éppen a bajnoki serleget emeli a magasba. Sírni csak a győztesnek szabad" – olvasható a hozzáfűzött szöveg, a kommentek pedig másról is árulkodnak.

Ezekben a görög drukkerek megköszönik a hálóőrnek az együtt töltött időt, sok sikert kívánnak neki, és emlékeztetik arra, hogy mindig az Olympiakosz-család tagja marad. Mindez tehát erőteljesen arra utal, hogy Megyeri a nyáron nem hosszabbít szerződést a klubnál, hanem máshol próbál szerencsét.

A futballista öt bajnoki címet nyert a pireusziakkal, de az utóbbi időben igen kevés játéklehetőséget kapott.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON