A törökök állítják: Dzsudzsák télen hozzájuk igazol

Feltöltve: 2015, augusztus 5 - 11:05 Frissítve: 2015, augusztus 5 - 12:43

Törökországi sajtóértesülések szerint a magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs kitölti a decemberig szóló szerződését a Dinamo Moszkvánál, majd ezt követően a Besiktas csapatához igazol. Az egyik helyi lap úgy tudja, a szélsővel már korábban is felvették a kapcsolatot, de nem sikerült megegyezni az orosz együttessel az átigazolási díjról, így csak a télen csatlakozik az isztambuli gárdához.

Magyar szempontból Dzsudzsák Balázs esetleges klubváltása jelenti a nyári átigazolási szezon legfőbb témáját, azonban elképzelhető, hogy a kérők sora ellenére mégsem kerül erre sor a mostani transzferidőszak zárása előtt, habár már török sajtóértesülések szerint megvan a magyar válogatott játékos új csapata.

A Sözcü c. internetes lap információi szerint ugyanis a szélső a télen a Besiktas játékosa lesz. Mint ismert, a labdarúgót decemberig szerződés köti a Dinamo Moszkvához, és az oldal úgy tudja, ennek lejárta után csatlakozik majd az együtteshez.

A cikk arról ír, Dzsudzsákot már azelőtt is megpróbálták megszerezni a török klub vezetői, mielőtt szerződtették volna a portugál szélsőt, Ricardo Quaresmát a Portótól, de mivel a Dinamo Moszkva túlzottan nagy összeget kért a játékosért, inkább a kivárás mellett döntöttek a Besiktasnál, így a magyar labdarúgó érkezésére még 6 hónapot várni kell.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON