Dzsudzsák megérkezett Törökországba - fotó

Feltöltve: 2015, augusztus 12 - 12:54 Frissítve: 2015, augusztus 12 - 15:03

Ami elsőre hangzásra még merésznek tűnhetett, a jelek szerint komolyra fordulhat: Dzsudzsák Balázs megérkezett Törökországba. Szerda hajnalban török lapok számoltak be arról, hogy a magyar válogatott szélső a Bursasporhoz szerződhet, és mára várják őt. Nos, a helyi sajtó már fotókat is közölt arról, hogy Dzsudzsák az ügynöke társaságában megérkezett Törökországba.

Törökországban reggel óta slágertémát jelent a sajtóban Dzsudzsák Balázs jövője. A helyi lapok egyöntetűen arról írnak, hogy a Dinamo Moszkvát elhagyni szándékozó magyar válogatott szélsőnek a Bursaspor lehet a következő klubja.

A cikkek korábban arról írtak, hogy mára várják a labdarúgót az országba, akiért helikoptert is küldenek, hogy azzal folytassa útját Bursa városába. Nos, a jelek szerint komolyra fordult az ügy: a török sajtóban már fotók is jelentek meg arról, amikor Dzsudzsák megérkezett Isztambulba, ügynöke társaságában.

A török bajnokság hatodik helyezettje - amely nagyobb sikerekre vágyik - nagy bevásárlásra készül, így került képbe a magyar játékos, akinek még fél évre szóló szerződése van orosz klubjával.

Az Origónak sikerült telefonon elérnie a Bursaspor egyik - a neve elhallgatását kérő - sportvezetőjét, aki a lap érdeklődésére azt mondta:
"Egyelőre még semmi sem biztos, a klub a futballista válaszára vár. Többet nem mondhatok, várnunk kell, de szerdán vagy csütörtökön kiderül, hogy Dzsudzsák aláír-e a csapatunkhoz vagy sem."

Így érkezett meg a klubhoz a magyar játékos:

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON