Állítják: Nikolics hamarosan Angliába igazol

Feltöltve: 2016, január 7 - 09:28 Frissítve: 2016, január 7 - 12:23

Meg nem erősített angliai hírek szerint Nikolics Nemanja hamarosan Angliába igazolhat: több átigazolási portál is azt írja, hogy a magyar támadó jó úton jár afelé, hogy a másodosztályú Sheffield Wednesday játékosa legyen, és hogy az angolok januárban kivásárolhatják a Legia Varsótól az ősszel 21 bajnoki gólt szerző és állítólag már a szigetországban tartózkodó magyar válogatott támadót.

Nikolics Nemanja őszi teljesítménye, illetve 21 bajnokin szerzett 21 gólja természetesen a nemzetközi piacon sem maradt "észrevétlen", rendszeresen hírbe hozták különböző nyugat-európai klubokkal a lengyel Legia Varsó magyar támadóját.

Ezúttal több, kisebb angliai átigazolási portál egészen odáig ment, hogy konkrét állításuk szerint Nikolics már a szigetországba is utazott, hogy véglegesítse szerződését a másodosztályban a 7. helyen álló Sheffield Wednesday együttesével.

A meg nem erősített hírek szerint a "Baglyok" kivásárolnák varsói szerződéséből az állítólag már Angliában tartózkodó(?) légióst a télen.

A Wednesday egyébként nem először merül fel a korábbi kaposvári és fehérvári válogatott támadó kapcsán, egy éve, még a Videoton játékosaként is érdeklődtek Nikolics iránt a britek.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON