Nikolicsot rekordösszegért vinnék Kínába - Diagne csapattársa lehetne

Feltöltve: 2016, február 13 - 15:04 Frissítve: 2016, február 13 - 16:26

Lengyel sajtóértesülések szerint a kínai klubok szemet vetettek a Legia Warszawa csatárára, Nemanja Nikolicsra. Egyikük ráadásul már konkrét, és igencsak meggyőző ajánlatot is tett a magyar válogatott támadóért, aki az átigazolással rekordot dönthetne Lengyelországban, valamint az Újpest korábbi labdarúgójával, Mbaye Diagne-val is egy csapatban szerepelhetne.

Sajtóhírek szerint több csapat is komolyan érdeklődik a kínai bajnokságból a Legia Warszawa csatára, Nemanja Nikolics iránt.

Az egyik lengyel lap, a Sportowe Fakty arról ír, a magyar válogatott labdarúgóért konkrét ajánlat is érkezett egy klubtól, méghozzá a Tiencsin Teda együttesétől. Pontos számokról nem tudni, azonban a hírek arról szólnak, hogy az összeg "igencsak meggyőző" lehet a felek számára, Nikolics pedig a váltással rekordot állíthatna fel Lengyelországban (az eddigi csúcs 5,25 millió euró).

Mint ismeretes, a kínai Tiencsin Teda nemrégiben igazolta le az Újpest korábbi csatárát, Mbaye Diagne-t, akiért beszámolók szerint 1,9 millió eurót fizettek.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON