„Dzsudzsáknak nem tesznek jót a pletykák” - Kína nem opció a számára

Feltöltve: 2016, február 18 - 22:41 Frissítve: 2016, február 19 - 09:44

Törökországi lapokban jelentek csak meg a hírek, hogy Dzsudzsák Balázs helye nem biztos Bursasporban, valójában azonban stabil a pozíciója, és nem megy Kínába, a pletykák viszont nem tesznek jót neki. A célja egyértelműen az, hogy minél többet játsszon az Eb-ig.

„Jelen pillanatban úgy néz ki a történet, hogy Balázst nem rúgják ki, és nem megyünk Kínába sem. Maradunk Törökországban” – foglalta össze röviden a Sport TV Mai helyzet című műsorában Dzsudzsák Balázs jelenlegi helyzetét a játékos képviselője.

A török forrásokról Mehmet Basaran, Magyarországon élő török újságíró beszélt. „Törökországban, akárcsak Magyarországon botrányokra, szenzációra van szükség. Főleg helyi sajtóról van szó, mert a nemzeti sajtóban abszolút nem jelent meg Dzsudzsákkal kapcsolatban semmiféle negatívum. Belenéztem a helyi sajtóba, és tényleg csak azt szeretnék, hogy valami botrány legyen, és a Bursaspor-szurkolók olvassák az oldalukat, lapjukat. Nekem az a véleményem, minden rendben van Dzsudzsákkal, és biztos vagyok benne, hogy ott folytatja, sőt, számomra az sem lenne meglepetés, ha jövőre valamelyik nagyobb csapatban, a Besiktasban, a Fenerbahcéban vagy a Galatasarayban játszana.”

A műsorban a kínai vonal is szóba került a menedzser részéről: „Mivel mi nem az újságokból tájékozódunk, ezért mi tudtuk, hogy Balázs pozíciója abszolút stabil a Bursában, így nem gondolkodtunk abban, hogy váltunk”.

„Mint a példa is mutatja, nem tesz jót, mert Magyarországon is átvették ezeket a negatív dolgokat. Nem jó ez egy játékosnak sem, de régebben is tudvalévő volt, hogy Törökországban lévő sztárjátékosoknak is voltak beilleszkedési problémáik. Mi bízunk benne, hogy a Balázs minél előbb felveszi a versenyt. Egyetlen fontos dolog van, hogy visszakerüljön a csapatba, és játsszon. Érzi azt, hogy ezt a lépcsőfokot meg fogja tudni ugrani, mert jön az Eb, és fontos neki, hogy jól játsszon, és az Eb-n is jól szerepeljen a magyar válogatott – válaszolta Dzsudzsák képviselője arra a kérdésre, hogy mennyire tesz jót vagy rosszat egy játékosnak, ha körülette sorra jelennek meg a pletykák. – Ő is ember, és természetes, hogy nem tesz jót a lelkének és a játékhoz való hozzáállásának ez az állapot, ami most van, de egy profi játékosnak túl kell lépnie ezen, és mindent meg kell tennie a célja érdekében, hogy játszania kell.”

Az is szóba került, miért fontos a játékosok életében az Eb-szereplés: „Nagyon régen voltunk már világeseményen, és ez a világesemény minden játékos számára nagyon fontos, és nem a személyes érdekei miatt, hanem, hogy a válogatott minél sikeresebb legyen. Ők is érzik annak a felelősségét, hogy egész Magyarország figyel erre a dologra.”

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON