Nikolics: "Hatalmas pénzt kínáltak" - elárulta, hol folytatja

Feltöltve: 2016, február 26 - 09:31 Frissítve: 2016, február 26 - 10:32

Nikolics Nemanja egy anyagilag rendkívül kecsegtető ajánlatot kapott a télen, de nemet mondott rá, és marad a Legia Varsó együttesében - erről ő maga írt a Facebookon, megerősítve klubja klubja csütörtöki bejelentését. A magyar válogatott támadó azt is elárulta, hogy rendkívül túlzó hírek jelentek meg vele kapcsolatban, amelyek meg is viselték, és azt is hozzátette, hogy bajnok és kupagyőztes akar lenni a szezonban a Legiával, csak erre koncentrál.

Nikolics Nemanja hivatalos Facebook-oldalán zárta le a lehetséges eligazolásának sztoriját, egyben üzent is a magyar és a Legia Varsó-szurkolóknak.

"Az elmúlt években megszoktam már, hogy az átigazolási időszakban mindig sokat foglalkoznak a jövőmmel, írnak, pletykálnak rólam, de ez a tél mindent túlszárnyalt. Hihetetlen pénzekről, hihetetlen ajánlatokról jöttek a hírek, melyek köszönő viszonyban sem voltak a valósággal. Kicsit meg is viselt mindez, nehéz ilyenkor kizárni a külvilágot és csak a munkára, a futballra koncentrálni. Kértem mindenkit, hogy csak nekem higgyen. Én az őszinte beszéd híve vagyok. Voltak ugyan érdeklődések, de azok a klubok, amelyekről írt a sajtó, sosem tettek nekem ajánlatot. Viszont tényleg lett volna lehetőségem egy komoly ajánlatot elfogadni, nagy pénzt, hatalmas pénzt kínáltak, de nemet mondtam.

Amit elkezdek, azt befejezem. Bajnok és kupagyőztes akarok lenni a Legiával és annyi gólt szerezni még, amennyit csak tudok! Köszönöm a családom, a barátaim, a csapattársaim, a klubom támogatását, akik végig mellettem voltak. És hálás vagyok azért a sok-sok szeretetért, amit Ti, szurkolók adtok. Nélkületek az egész semmit sem érne" - írta a csatár, aki lengyelül is megjelentette "nyílt levelét".

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON