Furcsa román szerelés: A válogatott tanítja a matekot - fotó

Feltöltve: 2016, március 27 - 15:44 Frissítve: 2016, március 27 - 16:00

Rendhagyó felsőben, illetve számozással futnak majd ki a pályára a román válogatott játékosai a Spanyolország elleni, vasárnapi felkészülési mérkőzésen.

Románia játékosai számtani műveleteket viselnek majd mezszámként a spanyolok elleni mérkőzést megelőzően, a mezeik fölött viselt felsőkön, ezzel kívánja összehozni a matematikát és a futballt a helyi szövetség.

A cél pedig igencsak nemes és fontos: ezzel kívánják felhívni a tanulás fontosságát az egész országban. Ennek érdekében videókat és prospektusokat is bemutatnak majd az esti mérkőzést megelőzően.

A lépés természetesen nem a véletlen műve, Romániában ugyanis az egyik legmagasabb a középiskolai lemorzsolódás egész Európában, a 15-24 évesek 18 százaléka nem végzi el megkezdett tanulmányait.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON