Rekordbüntetést kapott a Dunaszerdahely-Slovan meccs bírója

Feltöltve: 2016, április 8 - 11:04 Frissítve: 2016, április 8 - 19:21

Megtárgyalta a Szlovák Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Bizottsága a Dunaszerdahely hivatalos panaszát, amelyet a DAC-Slovan bajnoki mérkőzés játékvezetője, Peter Kráľovič ellen nyújtott be. A bizottság elismerte, hogy a bíró több esetben is tévedett, rendre a DAC kárára, emiatt rekordbüntetésben részesült.

Akció: Csoportos utazás az Eb-re, belépővel és tengerparti nyaralással

Mint ismeretes, a múlt szombaton rendezték Duanszerdahelyen a DAC-Slovan rangadót, amelyen telt ház előtt a pozsonyi csapat két tizenegyesgóllal 2-0-ra nyert.

A DAC futballklub hétfőn, április 4-én hivatalos panaszt nyújtott be a mérkőzés játékvezetője, Peter Kráľovič ellen. A Szlovák Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Bizottsága e heti ülésén tárgyalta az esetet és a DAC panaszát több pontban is jogosnak ítélte meg.

A Játékvezetői Bizottság szerint Kráľovič minimum két jogos tizenegyestől fosztotta meg a hazai csapatot: Saláta szabálytalansága és Pliatsikas kezezése esetében. Szintén a DAC kárára tévedett, amikor De Kamps kemény belemenését Brašeň ellen nem jutalmazta sárga lappal (a vendégjátékosnak ekkor már volt egy sárgája) - írja a hivatalos klubhonlap.

A szlovák szövetség illetékesei szerint Peter Kráľovič hibái jelentősen befolyásolták a szombati rangadó kimenetelét, és minden tévedésével egy csapatot sújtott, ezért a Játékvezetői Bizottság eddigi döntéshozása legnagyobb büntetését rótta ki a játékvezetőre. Ennek súlyosságát azonban nem hozzák nyilvánosságra.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON