Krimi: Álarcos fegyveresek rabolták el a válogatott csatárt

Feltöltve: 2016, május 30 - 07:28 Frissítve: 2016, május 31 - 10:21

Ismeretlen fegyveresek elrabolták és fogva tartották a görög bajnok Olympiakosz mexikói válogatott támadóját, a 25 éves Alan Pulidót. Végül a rendőrség pár órája kiszabadította a csatárt.

Hihetetlen: Leütötte és lefegyverezte az emberrablót a csatár - így menekült meg! » »

A beszámolók szerint az Olympiakosz mexikói válogatott támadóját, Alan Pulidót, illetve barátnőjét hat álarcos és fegyveres bandita rabolta el a vasárnap reggeli órákban, Ciudad Victoriában, később a hölgyet, Ileana Salast sértetlenül elengedték egy parkolóban.

Egy partiról tartottak hazafelé, amikor autójukra lecsaptak az emberrablók (teherautókkal leszorítva azt az útról), a család pedig a rendőrséggel és több egyéb kormányszervvel is keresteti a 25 éves labdarúgót. Vélhetően váltságdíjat kérhetnek majd érte a bűnözők.

FRISSÍTÉS: A helyi rendőrség bejelentette, hogy sikeres mentőakciót indítottak Pulido kiszabadításáért, és nagyjából éjfélkor, épségben kikerült az emberrablók karmából a futballista.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON