Hihetetlen: Leütötte és lefegyverezte az emberrablót a csatár - így menekült meg

Feltöltve: 2016, május 31 - 10:20 Frissítve: 2016, május 31 - 10:25

Mint arról beszámoltunk, ismeretlen fegyveresek elrabolták és közel egy napig fogva tartották a görög bajnok Olympiakosz mexikói válogatott támadóját, a 25 éves Alan Pulidót. Végül a rendőrség hivatalos bejelentése szerint kiszabadították a csatárt, ám mint kiderült, magának Pulidónak is komoly szerepe volt megmenekülésében.

Mexikói beszámolók szerint ugyanis Alan Pulido maga tette ártalmatlanná a focistát egyedül őrző egyik emberrablót, ököllel ütötte le, elvette a fegyverét és a telefonját is, majd felhívta a rendőrséget.

A verekedés során Pulido megvágta a csuklóját, így szabadulásakor kötést viselt a kezén.

A 25 éves futballista és barátnője,Ileana Salas egy partiról tartott hazafelé a vasárnap reggeli órákban, Ciudad Victoriában, amikor autójukra lecsapott hat álarcos és fegyveres bandita (teherautókkal leszorítva autójukat az útról). Később a hölgyet sértetlenül elengedték egy parkolóban.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON