Magyar U21-es csatár igazolhat Hollandiába

Feltöltve: 2011, augusztus 24 - 19:19 Frissítve: 2011, október 12 - 11:33

A NEC Nijmegen hivatalos honlapján jelentette be, hogy a napokban szerződteti az MTK tehetséges, utánpótlás-válogatott támadóját, Eppel Mártont. A holland élvonalbeli klubnál pénteken még orvosi vizsgálaton vesz részt a nyár elején Toulonban is megfigyelt csatár, akit rendkívül ígéretes játékosnak tart a Babos Gábort is foglalkoztató NEC technikai igazgatója, Carlos Aalbers.

Nyerd meg Bojan Krkic dedikált Roma-mezét: kattints és nyomd meg a Tetszik gombot a bejegyzésnél!

- pepsifoci.hu - A 19 éves támadó várható szerződtetését hivatalosan a klub honlapján jelentették meg a hollandok, hozzátéve, hogy az MTK-tól érkező Eppel Márton pénteken még az ilynkor szokásos orvosi vizsgálaton vesz még részt, ezután kerülhet véglegesen a NEC keretébe.

A játékost képviselő CMG menedzseriroda részéről Pataky Tibor igazgató megkeresésünkre megerősítette a hírt, de mint elmondta az átigazolás még nem vehető biztosra.

- A játékos ma este érkezik Nijmegenbe, ahol ezt követően valóban orvosi vizsgálat vár rá, közben a szerződésével kapcsolatos utolsó részletek tisztázására van még szükség. A két klub megállapodása, és a játékos egyéni kondícióit tartalmazó szerződés az, ami még véglegesítésre vár, de azt gondolom, hogy e tekintetben már nem várható drámai fordulat. Gyakorlatilag nyár eleje óta zajlottak az egyeztetések, és bár szerettük volna, ha hamarabb létrejön az egyezség, bizonyos okok miatt mindez az átigazolási szezon hajrájára maradt. A NEC játékosmegfigyelői az elmúlt években többször is látták Eppelt az MTK-ban, illetve a korosztályos válogatottakban is. A végső döntést idén júniusban a touloni tornán hozták meg, azt követően kezdődtek el a konkrét egyeztetések.

Az U21-es válogatott csatárról, akit évek óta figyeltek Nijmegenből, már az első nyilvános vélemény is megszületett a klubnál.

- Eppel Márton egy rendkívül ígéretes játékos, és a NEC csapatánál még tovább fejlődhet - mondta a klub technikai vezetője, Carlos Aalbers. (FOTÓ: HONVEDFC.HU)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON