Újabb magyar Hollandiában: Eppel megfelelt az orvosin, hétfőn aláírhat

Feltöltve: 2011, augusztus 26 - 17:39 Frissítve: 2011, augusztus 27 - 10:05

A pepsifoci.hu információi szerint Eppel Márton megfelelt az orvosi vizsgálatokon, és hétfőn aláírhatja a szerződését a holland NEC Nijmegennél. Az MTK-tól távozó U21-es válogatott támadó végleg kerül az első osztályú gárdához, ahol Babos Gábor személyében magyar csapattársa is lesz.

Nyerd meg Bojan Krkic dedikált Roma-mezét: kattints és nyomd meg a Tetszik gombot a bejegyzésnél!

- pepsifoci.hu - Mint arról a pepsifoci.hu beszámolt, Eppel szerdán utazott ki Nijmegenbe, ahol pénteken orvosi vizsgálat várt rá, illetve közben a szerződésével kapcsolatos utolsó részletek tisztázására volt még szükség. Értesüléseink szerint a fiatal csatár a vizsgálatokon sikeresen átesett, így hétfőn aláírhat az érkezéséről már a hét közepén hírt adó holland csapathoz.

Eppel Mártont a pepsifoci.hu pénteken délután elérte telefonon, de a játékos azt mondta, hogy egyelőre a klub kérésére nem szeretne semmit mondani, ugyanakkor a támadót képviselő CMG menedzseriroda részéről Pataky Tibor igazgató megkeresésünkre megerősítette a hírt.

- A játékost csütörtökön egy általános, pénteken pedig egy speciális orvosi vizsgálatnak vetették alá, és ezek mindegyike megnyugtató eredményt hozott. Időközben a két klub közti tárgyalások is nyugvópontra értek, így nincs akadálya annak, hogy a játékos hétfőn aláírja szerződését az NEC-hez.

Eppel nem kölcsönben, hanem végleg kerül a holland klubhoz, ahol Babos Gábor személyében van már egy magyar futballista. (FOTÓ: MTKHUNGARIA.HU)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON