Csatlakozz a világ legnagyobb klubjához! - mindent elsöprő BL-élmény

Feltöltve: 2015, december 18 - 16:13 Frissítve: 2015, december 21 - 14:38

Versenyezz a barátaiddal, és kerülj egyre feljebb a PlayStation® F.C. ranglistáin a PlayStation F.C. UEFA Champions League® alkalmazásban, amely kizárólag a PlayStation®4 konzolra jelenik meg.

A világ legnagyobb klubfutball-versenyével fennálló folyamatos partnerség megünneplése alkalmából a Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) szeptemberben bemutatta a hivatalos PlayStation F.C. UEFA Champions League alkalmazást, amely kizárólag a PlayStation4 (PS4™) konzolra érhető el, és szeptember 11-től ingyenesen letölthető a PlayStation®Store áruházból.

A játékosok felküzdhetik magukat a PlayStation F.C. ranglistáján, és fantasztikus nyereményekért, többek között az UEFA Bajnokok Ligája 2016-os milánói döntőjére szóló jegyekért is játszhatnak a Fantasy Football (Fantáziafoci), a Top Five (Top 5) és a Predictor (Jós) játékmódokkal, mindezt a PS4 konzolon futó alkalmazásban. A PlayStation®Plus-tagok az UEFA Bajnokok Ligájának klasszikus meccseit is újra átélhetik.

A játékosok a hozzáértésük bizonyításával pontokat szerezhetnek a PlayStation F.C. ranglistáján az alábbi játékmódokban:

Fantasy Football
Válogasd össze a saját álomcsapatodat az UEFA Bajnokok Ligájára! Nagy pénzeket mozgathatsz, sorsfordító cseréket hajthatsz végre, és ami a legfontosabb: a csapatnevet is kiválaszthatod.

Top Five
Mit gondolsz, kik lesznek a következő meccs sztárjátékosai? Tedd meg a tippjeidet!

Predictor
Meg tudod tippelni a következő meccs pontos végeredményét?

A játékosok mindegyik játékkal növelhetik az összesített pontszámukat a PlayStation F.C. ranglistáján, és ahogy egyre több pontot szereznek, elérnek egy általános "UEFA Bajnokok Ligája rajongói szintet" is, amely a szezon során tovább növelhető.

Bizonyos országok* játékosainak arra is lehetőségük nyílik, hogy heti és szezonális PlayStation-díjakat nyerjenek, illetve a negyeddöntőt követően megszerezhetik a fődíjat is, ugyanis a legjobb játékosok jegyet nyerhetnek a 2016-os UEFA Bajnokok Ligája milánói döntőjére.

A PlayStation Plus előfizetői ezenfelül az alkalmazáson belül elérhető lejátszó segítségével az UEFA Bajnokok Ligája történetének klasszikussá vált meccseit is megnézhetik. Az öt- és húszperces összefoglaló-csomagok segítségével a szurkolók újra átélhetik a bajnokság legemlékezetesebb pillanatait.

Az alkalmazás letöltésével és a PlayStation FC-hez való csatlakozással kapcsolatos további részletek a www.playstation.com oldalon érhetők el!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON