Bombariadó volt a San Siro közelében a BL-döntő előtt

Feltöltve: 2016, május 28 - 18:42 Frissítve: 2016, május 28 - 18:42

Két metróvonal működését is felfüggesztették Milánóban, miután szombat délelőtt gyanús csomagokat találtak egy metróállomáson, a Bajnok Ligája-döntő helyszínének közelében. Az ANSA hírügynökség azóta közölte, hogy vaklárma volt.

A Gazetta dello Sport arról számolt be, hogy szombat délelőtt 11 óra körül ismeretlen eredetű csomagokat találtak a Cardona nevű metrómegálló lépcsőjén, amely a BL-döntő előtt különösen nagy riadalmat okozott.

Az ANSA arról tájékoztatott, hogy hamis riasztás volt, a csomagok gyerekeknek szánt játékokat tartalmaztak. A metróközlekedés körülbelül egy órával ezután helyreállt. (m4sport.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON