Kondás és a lett edző is támadófocit ígért - nem jó a korai kezdés

Feltöltve: 2015, július 22 - 20:59 Frissítve: 2015, július 22 - 21:11

A csütörtöki Európa Liga mérkőzés előtt mindkét vezetőedző sajtótájékoztatót tartott. Kondás Elemér és a Skonto Riga vezetőedzője, Tamaz Pertia is támadó focit ígért. A Loki szakvezetője a dvsc.hu tudósítása szerint hozzátette, nem örül a korai kezdésnek.

Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője: - Jó eredményt értünk el Rigában, viszont ez nem jelent semmit. Minden meccs magában hordozza a veszélyt. Ellenfelünk remekül kontrázik, vélhetően most sem lesz másképpen. Veszélyesek tudnak lenni a támadásaik, úgyhogy erre mindenképpen figyelni kell. Mi azonban hazai pályán arra törekszünk, hogy megnyerjük a találkozót, mert tovább akarunk jutni ebből a párharcból. Hazai pályán támadni fogunk, viszont észnél kell lenni a védekezésnél is. Nem örülök a korai kezdésnek, az élettani folyamtok ilyenkor másképpen mutatkoznak, viszont nekünk ehhez kell most alkalmazkodni. Eltiltottunk nincs, és a sérültek is felépültek, csak a műtéten átesett Nenad Novakovicsra és Ludánszki Bencére nem számíthatunk.

Tamaz Pertia, a Skonto vezetőedzője: - Nagyon szép a stadion, igazán tetszik. Már csak az kell, hogy egy jó meccs legyen benne holnap. Örülnék, ha telt ház lenne, mert jó hangulatban könnyebb futballozni. Az ellenféllel egy hete megismerkedtünk, így már tudjuk, mire számíthatunk. Van néhány elképzelésünk, amit ki akarunk próbálni. Az időjárás olyan, amilyen. Nekem nem okoz gondot, mert Grúziából származom, és ott még melegebb van, de vannak játékosok, akik ehhez nincsenek hozzászokva, és emiatt biztos nem lesz könnyű nekik. Remélem, ettől még mindenki ki tudja adni magából a maximumot. A DVSC-t erősebb csapatnak tartjuk, más az itteni bajnokság színvonala is, mint nálunk. Ami Rigában volt, elmúlt, a holnapi teljesen más meccs lesz. Nekünk támadnunk kell, amúgy is az agresszív foci a jellemző ránk, de ellenfelünkre is, így biztos vagyok benne, a labdarúgást szerető emberek jó meccset látnak majd.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON