Kondás nem jár a fellegekben, a norvégok 50-50 százalékot adnak - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, július 29 - 21:09 Frissítve: 2015, július 30 - 08:54

Kondás Elemér masszív, szervezett ellenfelet vár csütörtökön, a Loki szakvezetője elmondta, jól kontrázik a Rosenborg. A norvégok edzője úgy véli, mind a két csapatnak ugyanannyi esélye van a továbbjutásra, a szakember szerint nem az idegenbeli gólok fognak majd dönteni a két csapat között.

Kondás Elemér, (a Debrecen vezetőedzője): – A két utolsó, Reykjavík elleni El-meccsüket láttuk. Jó csapat az ellenfelünk, több gólerős játékosuk van, emellett nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek, sokszor voltak csoportkörben is, úgyhogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk holnap. Masszívak, szervezett védekezésből kontrákat vezetnek. Nemzetközi meccset játszunk, ennek megfelelően motiváltnak kell lennünk. Azon vagyunk, hogy gólt, gólokat szerezzünk. A fellegekben nem szabad járni, hiszen a Rosenborg erős ellenfél, de ettől még meg akarjuk szerezni a győzelmet. Meglátjuk, hogy alakul. Remélem, sokan kilátogatnak majd, és a szurkolók egy jó hangulatú, élvezetes meccset látnak majd.

Tisza Tibor, (a Debrecen játékosa): – Nem kell arra kihegyezni, hogy rúgom a gólokat, hiszen a csapat is meccsről meccsre jól teljesít, jó formát mutat. Tény, ez eredményben nem mindig mutatkozott meg - hiszen Rigában és itthon a Puskás Akadémia ellen döntetlen játszottunk -, de ez azért volt, mert nem rúgtuk be a helyzeteket. Azt gondolom, lehetőségeink lesznek a Rosenborg ellen is, sok függ attól, milyen hatékonysággal használjuk ki, illetve védekezésben, taktikailag mennyire leszünk fegyelmezettek. Koncentráltságban is föléjük kell nőni, és akkor biztos lesz keresnivalónk. Hallottuk, hogy megint kint lesznek az ultrák, örülünk neki. Aki valaha futballozott, tudja, hogy milyen sokat számít. Bízom benne, még több szurkoló látogat ki, mint a Riga ellen. Azt gondolom, egy ilyen meccs után, mint a 9-2-es győzelem, megérdemeljük, hogy mögénk álljanak a debreceni drukkerek.

Kare Ingebrigsten, (a Rosenborg edzője): – Nem szeretném elárulni, hogy pontosan hány meccsét láttam a Debrecennek, de az nem titok, az utolsó, Skonto elleni párharcot megtekintettük. Az a benyomásom, hogy jó csapat az ellenfelünk, megfelelő képességekkel rendelkező játékosok alkotják a keretet. Nehéz meccs elé nézünk, 50-50 százalékra becsülöm az esélyeket a holnapi találkozón, de a két forduló alapján bizakodó vagyok a továbbjutást illetően. Az egyik erősségünk, hogy csapatként funkcionálunk, remélem, ezt holnap meg tudjuk mutatni. Nem gondolom, hogy az idegenbeli góloknak szerepe lesz. Persze azon leszünk, hogy gólt, gólokat lőjünk Debrecenben is, de nem ezen múlik, hanem azon, meg tudjuk-e nyerni a meccset. Nekünk arra kell törekednünk, hogy a két meccs alapján továbbjussunk. Amennyire tudom, a Debrecen az egyik legerősebb csapat Magyarországon, a Rosenborggal összehasonlítva egyenlő erőt képvisel a két gárda. A stadion nagyon szép, nagyszerű futballt lehet játszani itt.

Mike Jensen, (a Rosenborg játékosa): –Kare Én is láttam a Debrecen több meccsét. Tudom, hogy kiváló játékosaik vannak, erős támadó szekcióval rendelkeznek, ezt megpróbáljuk a védekezésünkkel ellensúlyozni. Az időjárás tökéletes a futballra, nincs hőség, nem fúj a szél, szóval az elemek nem befolyásolják majd a játékot. (Fotó és forrás: dvsc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON