Láthatatlan Vad II az MU meccsén: A legfontosabb ítéletei - videó

Feltöltve: 2016, február 26 - 10:31 Frissítve: 2016, február 26 - 13:24

7-es osztályzattal értékelte két nagyobb brit lap is Vad II István teljesítményét a Manchester United – Midtjylland Európa Liga-mérkőzést követően, összességében a mezőnyben akadtak kisebb tévedései a magyar bírónak, a kulcsszituációkban a beszámolók szerint jól döntött a sípmester. Megnéztük, melyek voltak ezek a meghatározó pillanatok és azt is megmutatjuk, kit hibáztatott a dánok az Old Traffordon kiállított játékosa az 5-1-s találkozót követően.

Mint ismeretes Vad II István játékvezetése mellett rendezték meg csütörtökön, az Old Traffordon az MU és a dán Midtjylland visszavágóját, amelyen meglepetésre az első meccsen nyerő vendégek szereztek vezetést, de aztán a manchesteriek nem csak fordítottak, de 5-1-re ki is ütötték a hajrában 10 főre fogyatkozó ellenfelüket.

Négy meghatározó ítélete volt a magyar játékvezetőnek a mérkőzésen és úgy tűnik, mind a négy fontos szituációban jó döntést hozott. Így jogosnak tűnt mindkét, a hazaiak javára megítélt 11-es (az első Mata kihagyta, a másodikat Herrera belőtte), a Romer számára kiosztott két sárga lap (a játékos a meccs után azt mondta, teljesen feleslegesen gyűjtötte be őket, elismerve, hogy megérdemelten figyelmeztette duplán Vad II). Mint ahogy akkor is jó döntést hozhatott Vad II, amikor Lingard esésénél, a második félidőben nem büntetőt ítélt, hanem sárga lappal figyelmeztette a manchesteri támadót.

A beszámolókban valósággal "el is tűnik" az Old Traffordon öt sárga lapot és egy pirosat kiosztó magyar játékvezető, akit összességében jóra értékeltek a cikkek, a Daily Mail, a The Guardian vagy például az Irish Examiner is 7-est adott a bírónak.

A dán játékosok és lapok sem igazán foglalkoztak a produkciójával, ahogy fentebb írtuk, a kiállított Romer is magát ostorozta, míg a Midtjylland edzője, Jess Thorup inkább csapata eddigi menetelését méltatta, mintsem a játékvezetéssel törődött volna.

Íme, az összefoglaló, benne 2:05-től az első 11-essel, 5:15-től pedig a második büntetővel:

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON