Velük játszhat a Vidi, a Loki és az MTK Európában - teljes a lista

Feltöltve: 2016, május 31 - 11:18 Frissítve: 2016, május 31 - 12:35

Teljessé vált a hétvégén az Európa Liga első selejtezőkörében indulók 98 csapatos mezőnye, köztük a három magyar résztvevővel, a Videotonnal, a DVSC-vel és az MTK-val. Előbbi kettő kiemelt lesz a június 20-i sorsoláson (sőt, továbbjutásuk esetén a második körben is), így ők viszonylag könnyebb riválist kaphatnak, a kék-fehérekre azonban már a június 30-i rajton is kemény ellenfél várhat akár.

Bár 2009 óta hivatalosan nem területi elv alapján osztják be a csapatokat és az Európa Liga-sorsolás csoportjait, vélhetően idén is követheti majd ezt az elvet az UEFA. Természetesen így sem kizárható, hogy izraeli, kazah vagy éppen svéd ellenfél jut a magyar csapatoknak. Számítógép készíti majd el véletlenszerűen a sorsolás előtt nem sokkal majd a csoportokat, amelyekből a párharcok kialakulnak majd.

Az egy országbeliek nem találkozhatnak egymással, a mérkőzéseket június 30-án, illetve július 7-én rendezik meg az 1. selejtezőkörben. (Fotó: dvsc.hu)


EURÓPA LIGA, 1. SELEJTEZŐKÖR, A KIEMELT CSAPATOK LISTÁJA (az MTK ellenfelei lehetnek):


A NEM KIEMELT CSAPATOK (a Vidi és a Loki ellenfelei lehetnek):

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON