Laczkó cáfolja, hogy megütötték volna Olaszországban

Feltöltve: 2011, november 1 - 14:13 Frissítve: 2011, november 2 - 15:39

Olasz tudósítások szerint a csapat magyar játékosát, Laczkó Zsoltot is ököllel megütötték a Sampdoria szurkolói. A pepsifoci.hu-nak nyilatkozó Laczkó elmondta, valóban történt egy kisebb dulakodás a csapat és a szurkolók között, de őt nem ütötték meg, legfeljebb a lökdösődésnek volt részese, ahogy az egész csapat.

Albert Flórián: Minden a legenda haláláról

- pepsifoci.hu - A Serie B hátsó régióiban tartózkodó Nocerina vendége volt a Sampdoria az olasz bajnokság 12. fordulójában, és 4-2-es vereséget szenvedett, így a Samp leszakadt az élmezőnytől, jelenleg a hatodik.

A Genovába hazatérő csapatot dühödt szurkolók (akik utána egyébként árvízvédelmi munkálatokban segítettek a környékbelieknek) várták , akik eleinte csak szitkozódásokat kaptak, majd többek között tojással dobálták meg őket, később fizikai inzultus is történt. Több olasz forrás, köztük a tuttomercatoweb.com is arról ír, hogy Laczkó Zsoltot is megütötték a drukkerek a támadás során, amelynek során egy Samp-focistának a foga is eltört.

A pepsifoci.hu-nak sikerült elérni az érintettet, Laczkó Zsolt arról számolt be, hogy szerencsére nem érte őt akkora inzultus, mint azt írták.
– Meglepődve olvastam én is, hogy megütöttek volna, de ez nem így volt. Az igaz, hogy megvártak minket a szurkolók, és kérdőre vonták a csapatot, volt egy kis lökdösődés, nekem legfeljebb abban volt részem. Több játékostársamat valóban megütötték, meglegyintették, engem azonban nem. Bár nem volt kellemes megélni ezt sem, de a lapokban olvasva durvábbnak tűnhet az eset, mint a helyszínen valójában volt - mondta el a pepsifoci.hu-nak a Samp futballistája, Laczkó Zsolt. (FOTÓ: SAMPDORIA.IT)

NYERJ A BAJNOKOK LIGÁJA MECCSEIVEL: Fogadj a rangadókra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON