Fradi: Détári leülhet a kispadra Diósgyőrben

Feltöltve: 2011, november 22 - 21:10 Frissítve: 2011, november 22 - 22:46

Détári Lajos, az FTC szakmai igazgatója írásbeli "csak" megrovásban részesült az MLSZ Fegyelmi Bizottsága részéről a Kaposvár elleni meccs után történtek miatt, így ott lehet csapata Diósgyőr elleni bajnokiján a kispadon. A "hasmenéses" kecskeméti kupameccs bírója ellen megszüntették az eljárást, három NB I-es játékosnak véget ért a bajnoki szezon. Az NB II-ben Bognár Györgyöt és Ebedli Zoltánt is eltiltották.

NB I: Minden az élvonal hétvégi fordulójáról - kattints!

- pepsifoci.hu - Mint ismeretes, feljelentette a játékvezető a szövetségnél Détári Lajost, a Ferencváros szakmai igazgatóját a zöld-fehérek Kaposvár elleni bajnokija után (0-0). A Nemzeti Sport beszámolója szerint a szakember elsősorban azt nehezményezte, hogy a vendégcsapat szerinte időhúzásával több percet elcsalt az összecsapásból.

Németh Ádám, a csata bírója mindezt jelezte a jegyzőkönyvben is, így az ügy a fegyelmi bizottság elé került, azaz még az sem volt kizárva, hogy Détárit eltiltja a testület.

A szakmai igazgató azonban végül írásbeli megrovásban részesült az mlsz.hu beszámolója szerint, amely a többi keddi döntést is közzétette.

A FEB a Fellebbviteli Bizottság által elrendelt új eljárásban Kovács Gábor játékvezető ellen, a 2011. október 12-én lejátszott Kecskemét – Paks Ligakupa-mérkőzésen a hét labdarúgó levonulása ügyében indított eljárást megszüntette.

Milan Peric (Kaposvár) - mint visszaeső, 2 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Mohl Dávid (Kecskemét) - mint visszaeső, 2 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Vayer Gábor (Paks) - 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

Az NB II-ben a FEB a Nyíregyházát 700 ezer összegű pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, amennyiben az eljárásban szereplő összegű tartozását Ambrusz Árpád labdarúgó részére a határozat jogerőre emelkedéséig nem fizeti meg.

Bognár György vezetőedző (Baja) a kispadtól és az öltözőtől 1, Ebedli Zoltán (FTC) kispadtól és az öltözőtől 3 soron következő NB II-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. (FOTÓ: FTC.HU)

TABELLÁK: Az NB I, az NB II és a topligák állása itt - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON