A Vidi Messije csak a 4. legjobb igazolás az NB I-ben

Feltöltve: 2011, november 30 - 14:10 Frissítve: 2011, november 30 - 15:54

Az NB I-es szezon lezárultával számos szempontból szokás megvizsgálni az idényt, így például azt is, hogyan sikerültek a klubok nyári átigazolásai. Bozsik Péter a pepsifoci.hu felkérésére megnevezte a legjobb, illetve a legrosszabb nyári szerzeményeket. Mindkét kategóriában találunk két-két Videoton játékost, köztük a "spanyol Messit", de Torghellét senki nem tudta megelőzni. A Fradi is adott egy-egy labdarúgót mindkét kategóriába.

MAGYAR ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Újra él és frissül legnépszerűbb rovatunk - kattints!


Az 5 legjobban sikerült nyári igazolás:

1. Torghelle Sándor (Honvéd)
"Alapvetően egy nyerő típusú játékos. A sok pénz helyett a játéklehetőséget, a kalandos külföld helyett pedig Magyarországot választotta. Szó szerint, szárnyakat kapott a Honvédnál és ő is azt adott a kispestieknek."

2. Alvaro Brachi (Videoton)
"Nehezen illeszkedett be a Videotonba, de egyre inkább megtalálta a játékát. Egy Dani Alves szerű felfutó jobbhátvéd, aki ráadásul kimagasló rúgótechnikával rendelkezik."

3. Francisco Gallardo (Diósgyőr)
"Pengés, technikás, tipikus spanyolos játékos, az 50-es években mondhattuk volna azt is, hogy magyaros. Ősszel a Diósgyőr húzóembere volt, sok finomságot tud. Miskolcon sajnálhatják, hogy megsérült, hiszen nélküle az utolsó meccseken gyengébb volt a DVTK."

4. Walter Lee (Videoton)
"Ő az a légiós, aki leginkább megosztotta a közvéleményt. Én látok benne fantáziát, mozgásában Messihez tudnám hasonlítani, kevés ilyen típusú játékos van az élvonalban. Talán a jobb oldalon még hasznosabb tudna lenni."

5. Martin Klein (Ferencváros)
"Leigazolásának helyességét mutatja, hogy vele kezdett pontokat gyűjtögetni a Ferencváros, sőt gólt is alig kap. Nem a világ legképzettebb védője, de határozott, jó felépítésű, a Fradinak most ilyenre volt szüksége."


Az 5 legkevésbé sikerült nyári igazolás:

1. Sheriff Sameh Sadek Mohamed (ZTE)
"Egy jó felépítésű védő, de hamar kiderült, hogy a képességeivel gondok vannak A szezon elején stabil helye volt, aztán a rendszeres bakijai miatt kiszorult a ZTE-ből, majd elküldték. Ez mindent elmond a kvalitásairól..."

2. Manuel Hervás (ZTE)
"Korábban volt a Getafe és az Atletico Madrid játékosa is, így joggal várhatták az egerszegi szurkolók, hogy csapatuk húzóembere lesz. Nem lett, sőt csalódást keltő produkciót nyújtott, már amikor helyet kapott a csapatban."

3. Homma Kazuo (Vasas, Ferencváros)
"A japán csatár csak kis csapatokban tudott eddig bizonyítani. A szezont még a Vasasban kezdte, ahol csalódást keltő produkciót nyújtott, valamiért lecsapott rá a Fradi, ahol nem számítanak rá. Erőnlétileg nincs túl jó állapotban, úgy tűnik, idén ősszel annyit igazolt, hogy nem volt ideje edzeni."

4. Evandro Brandao (Videoton)
"Nem minden arany, ami fénylik, vagyis nem minden portugál Cristiano Ronaldo. Eddig produkciójával nem győzött meg, hogy erőssége lehet a Videotonnak, de ez nem zárja ki, hogy idővel az lesz. A fizikai felépítése mindenesetre átlagon felüli."

5. Hector Sanchez (Videoton)
"Brachihoz hasonlóan az ő számára is nehezen indult a szezon, és úgy is folytatódott. Eddig nem tudta bebizonyítani, hogy a Vidi-védelem bal oldalán nélkülözhetetlen." (FOTÓK: 1909FOTO.HU | VIDI.HU)

MAGYAR KUPA: Nyolcaddöntők szerdán élőben a pepsifoci.hu-n - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON