A Vidi is akarja Torghelle Sándort

Feltöltve: 2011, december 9 - 10:41 Frissítve: 2011, december 9 - 19:03

A pepsifoci.hu információi szerint nem csak külföldről, itthonról is akad érdeklődő Torghelle Sándor iránt. Honlapunk úgy értesült, a bajnoki címvédő Videotonnál is felmerült a labdarúgó neve. A csatár hazatérése óta kiválóan teljesített a Honvédban, az öltözők a Hónap Játékosának is megválasztották.

MAGYAR ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Újra él és frissül legnépszerűbb rovatunk - kattints!

- pepsifoci.hu - Kiválóan teljesített Kispesten hazatérése óta Torghelle Sándor: a csatár hat bajnokin három gólt szerzett, emellett a Ligakupában is többször eredményes volt. Produkcióját a kollégák is elismerték, a 16 NB I-es öltöző neki ítélte oda legutóbb honlapunk és a Sport TV Hónap Játékosa-díját.

A futballista annak idején olyan megállapodást kötött a Honvéddal, amelynek értelmében a télen a klub nem gördít akadályt a távozása elé, amennyiben a játékos a télen külföldre akar igazolni.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Bundesliga II-ből is mutatkozik érdeklődés a csatár iránt, az Energie Cottbustól már keresték Torghellét, akinek kapcsán továbbra is él az osztrák vonal is.

A pepsifoci.hu úgy tudja, nem csak külföldi együttesek szeretnék megszerezni a labdarúgót, a bajnoki címvédő VIDEOTON is szívesen foglalkoztatná a játékost. Torghelle néhány napja megkeresésünkre úgy fogalmazott, elsősorban egy külföldi szerződésben gondolkodik, ha viszont mindez nem jön össze, az egy új helyzet lesz, amit át kell beszélnie a menedzserével.

A vidi.hu egyébként még a hét elején jelezte, hogy az átigazolási időszakban felmerült hírekre a klubvezetés csak akkor fog reagálni, ha minden fél által aláírásra került egy megállapodás. (FOTÓ: HONVEDFC.HU)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON