Torghellének betett a németek edzőcseréje

Feltöltve: 2011, december 14 - 16:56 Frissítve: 2011, december 16 - 11:26

Mint arról a pepsifoci.hu elsőként beszámolt, Torghelle Sándort nemrégiben puhatolózás szintjén megkereste a Bundesliga II-ben szereplő Energie Cottbus. Azóta komoly változások mentek végbe a német klub szakmai vezetésében, megkeresésünkre pedig a cottbusiak azt a tájékoztatást adták, immár nem téma a magyar támadó megszerzése. Mindezt az érintett is megerősítette honlapunknak.

MAGYAR ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Újra él és frissül legnépszerűbb rovatunk - kattints!

- pepsifoci.hu - Egy hete a pepsifoci.hu számolt be elsőként arról, hogy a Bundesliga II-ben szereplő Energie Cottbusnál felmerült a Honvédban kiválóan teljesítő Torghelle Sándor neve. A támadó honlapunknak elmondta, telefonhívást kapott a klubtól, és az edzővel is beszélt.

Ezután az ügyet is érintő, igen komoly változások álltak be az ügyben: a klub vezetése menesztette Claus-Dieter Wollitz vezetőedzőt, és azt a Rudi Bommert nevezte ki a helyére, aki viszont januárig nem hagyhatja el aktuális csapatát, a Wacker Burghausent.

A helyzet tehát igen kusza az Energie-nél – és gyorsan változhatnak is a dolgok a közeljövőben –, mindez pedig értesüléseink szerint Torghelle ügyére is kihatással van. Megkeresésünkre Cottbusból azt a tájékoztatást kaptuk, az együttesnél jelen pillanatban, az aktuális álláspont szerint nem téma a magyar játékos leigazolása.

Torghelle Sándor érdeklődésünkre megerősítette, hogy az edzőváltás után kevesebb az esélye annak, hogy a Cottbus játékosa lesz.

- Kifejezetten Wollitz kérésére igazoltam volna a cottbusiakhoz, mivel ő távozott a csapattól, így most egy picit elhalt ez a vonal - mondta a támadó a pepsifoci.hu-nak. - Nincs azonban gond, van még időm bőven, hogy klubot találjak, továbbra is elsősorban külföldben gondolkodom.

(FOTÓ: HONVEDFC.HU)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON